• Glas članova Jevrejske opštine Beograd

Ko o čemu, baba o uštipcima

Interesantno je da nam je Informbiro Job juče plasirao informaciju da će 2021. godine naša zajednica napuniti 500 godina postojanja. Još lepša je baš njihova konstatacija šokiranih dušebrižnika kako se nikada nisu ovako skandalozne stvari dešavale u našoj maloj zajednici.


Ovog puta se sa tim potpuno slažemo.


Do sada je već i pticama na grani jasno da metode koje nam se ovde plasiraju su bez željenog efekta. Pitamo se kako Medićevi propagandisti ne razumeju da bez obzira koliko besomučno ponavljaju iste slike i hronično upotrebljavaju zamenu teza da laž neće postati istina. Našu zajednici čine pametni i obrazovani ljudi. Ne vređajte svima inteligenciju.


Pošto baš volite da nam konstantno svima prepunjavate elektronsko sanduče, osetili smo potrebu da i mi sagledamo ovu situaciju dobra i zla.


Da bi se sagledala istina treba saslušati sve uključene strane.Dobro iz perspektive Danila Medića i njegove škole:


1. Recept za dobru vladavinu, mora se podeliti sve među prijateljima:2. Ponašanje za primer, treba da budemo ponosni:


Iz priloženog možemo videti kako je uz pomoć druga Žike fascinantno ispletena mreža Medićevih poslušnika, ekipa “odabranih“ da nam vedri i oblači.


Kriterijumi za regrutaciju su više nego očigledni, ljudi izuzetnih karakternih crta, socijalno adaptirani, sposobni za efektivani javni nastup.


Specimeni za primer - Blago nama sa vama!


Drugi deo - Dobro po Mediću, čitaćete sutra u sledećem nastavku.

143 views