• Glas članova Jevrejske opštine Beograd

Igor Ginzberg, veliki moralistaPoslednjih dana smo bili svedoci prave španske serije u režiji lažnog saveza jevrejskih opština i izmišljenog novog predsednika Igora Ginzberga.

Histerično su nam slali emailove ne poštujući čak ni praznike ni Šabat, ali Medićevoj ekipi poslušnika ništa nije sveto - to već znamo.

Od katastrofičnih predikcija za našu zajednicu do vapaja za rukom pomirenja u maniru melodrame niske produkcije u glavnoj ulozi briljira Igor Ginzberg.

Podsetnik na jedno od pisama čitalaca na temu igre pomirenja, adresiranog na novog perspektivnog Bolivudskog glumca Igora i osvrt na njegovu sjajnu marionetsku karijeru.

U maju mesecu su mu bila postavljena konkretna pitanja a do danas nismo dobili odgovore.

Igore, umesto igre pregovarača, dajte konkretne odgovore na postavljena pitanja, ne vređajte našu inteligenciju. Ovog puta neće proći, zajednica kaže da je dosta.


Pismo je preuzeto od redakcije glasa razuma uz njihovu saglasnost:


http://job-glasrazuma2018.rs/igor-ginzberg-veliki-moralista/Igor Ginzberg, veliki moralista

OBJAVLJENO 14/05/2019 OD STRANE ADMINISTRATOR


Neko ko na silu želi da sedne na stolicu prvog čoveka Jevrejske zajednice Srbije sada poziva na proces pomirenja. Pomirenja… sa čim i sa kim? Sa onima koji čerupaju imovinu vraćenu sa kostiju naših pobijenih predaka i koji ono što se svima nama vraća prisvajaju sebi?


Nekoliko pitanja: zašto to, gospodine Ginzberg? Gde su razum i spremnost na razgovore prošlog leta, jeseni i zime? Zar ne vidite ko Vas podržava na tom mestu? Koga zastupate?


Gde ste bili i šta ste za Jevrejsku zajednicu uradili u mesecima koji su za nama, osim što ste se pojavljivali tu i tamo na račun JOB, i to u svojstvu izmišljenog predsednika Saveza? Ko je to inicirao i odobrio? I sa kojim ciljem? Da li ste svesni takvog svog postupanja i toga čemu se priklanjate i koje radnje time odobravate?


Da li ćete, onda kada se okonča započeto otkrivanje i obelodanjivanje brojnih zloupotreba i koraka protiv imovine Jevrejske zajednice od strane ljudi koji su Vas isturili, i kojima ste se priklonili zarad prividne moći i ugleda – javno da se izvinite Jevrejskoj zajednici Srbije?


Član JOB, adresa poznata redakciji

135 views